-->
Gürkan Çoban 23 Kasım 2013 Cumartesi

Acun Ilıcalı Tv8'i satın aldıktan sonra çalışanlar ile birer birer yollarını ayırıyor. Acun Ilıcalı'nın kanalda programa devam etmesini istediği tek isim o oldu.
Acun Ilıcalı, TV8'de hafta sonları Erken Baskı programını yapan Özge Uzun'un programının yayın hayatına devam etmesini istedi.
Özge Uzun TV8'in satış kararının öğrenilmesinden sonra, “Bana hala yapılmış resmi bir açıklama yok. Ancak öğrendiğim kadarıyla bu hafta sonu Erken Baskı yayını olmayacak! Bunu program yayından kalktı olarak algılamaktayım, Anlamaktayım diyorum çünkü zahmet edip bir arayan, bilgi veren olmadı yönetimden…” tweet atmıştı.
Özge Uzun'un bu tweet'inin ardından kanalda gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyordu ama Acun sürpriz bir karara imza atarak, Özge Uzun'un programını yayından kaldırmadı. Ancak diğer programcılar ve haberciler Uzun kadar şanslı değildi. Acun'un kanalı satın almasının ardından veda mesajları gelmeye başladı. İşte TV8 ile yolları ayrılan isimler... 
 
KAAN YAKUPHAN VEDA ETTİ  
TV8′in ilk haber bültenini sunan Kaan Yakuphan, bu akşam son kez haber bültenini sunacak. Başarılı spiker twitter’dan veda etti:
 "15 yıllık koşunun sonuna geldik. Geçen yıllarla çok şey değişse de biz sadece işimizi yaptık. Artık demir alma zamanı. Bu akşam son…"
 
ERKAN TAN’DAN VEDA  
TV8′in kuruluşunda da yer alanönemli bir isim daha kanalla yollarını ayırdığını açıkladı. TV8 Ankara temsilcisi usta televizyoncu Erkan Tan twitter’dan veda etti. Tan’ın tweeti şöyle…
Kurucularından olmakla onur duyduğum TV8′de,15 yıllık birlikteliğimiz sona erdi.Sevginiz için teşekkürler. başka kanalda görüşmek umuduyla...
 
TV8 HABER MERKEZİ ARTIK YOK  
İşine son verilen bir diğer isim de haber spikeri Bilge Yurtdagülen oldu. Bilge Yurtdagülen, bu gelişmeyi twitter’dan böyle duyurdu:
Bitti… tv8 haber merkezi artık yok… Bu akşamki Ana Haber Bülteni ile kepenkleri indiriyoruz…
 
TELEGOL ŞUTLANDI  
Tv8'in en fazla izlenen programları arasında yer alan Telegol programı da Acun'un hışıma uğrayanlar arasında...
Serhat Ulueren'in hazırlayıp sunduğu Telegol programı futbolun haricinde bir çok konunun tartışıldığı bir program olarak dikkat çekiyordu.
Serhat Ulueren'in hazırlayıp sunduğu Telegol programı futbolun haricinde bir çok konunun tartışıldığı bir program olarak dikkat çekiyordu.
 
'BAY GOL' OLMADI  
Tv8'in yıldızı çok önce parlayan programı 'Bay Gol'de kıyımdan nasibini aldı. Program geçtiğimiz günlerde yayından kaldırıldı.
"Elektrik faturasını ödeyeceğim, 3 maçlık bir kupon verin" repliği ile sosyal medyada fenomen olan programın sunucuları Fikret Engin ve Murat Özarı çok sevilen iki karakter haline gelmişti.
 
SON KURBAN GALAKSİ REHBERİ  
Tv8'den izleyicileri şaşırtan bir ayrılık haberi daha! Acun Ilıcalı'nın kanalı satın almasının ardından biten programlara bir yenisi daha eklendi. 
2007'den beri Tv8'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi olan gezi programı Gülhan'ın Galakasi Rehberi'nin de yayınına son verildi. Benzerlerine kıyasla çok düşük bir bütçeyle hazırlandığı halde reyting ölçümlerine göre kanalın en çok izlenen ilk üç programı arasında yer alan "Gülhan'ın Galaksi Rehberi" yapımcı - sunucu Gülhan Şen tarafından hazırlanıyordu.
Bir dönem Acun Firarda adlı gezi programını hazırlayıp sunan Acun Ilıcalı'nın kendisine benzetilen ve 'Dişi Acun' olarak tanımlanan meslektaşı Gülhan Şen'in programını sonlandırması sosyal medyada da tepki çekti. Ayrılık haberinin ardından deneyimli televizyoncuya farklı kanallardan teklif geldiği; ancak kendisinin bir süre dinlendikten sonra teklifleri değerlendireceği öğrenildi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu yazı ; Gürkan Çoban Tarafından yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları RSS 2.0 . ile takip edebilir, ve eğer istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

0 komentar for " Acun’un Tv8′de işine son verdiği isimler "

Leave a reply

Puan Durumu

Web'de Yeni Dönem , Güncel Paylaşımlar.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı