-->
Gürkan Çoban 23 Kasım 2013 Cumartesi

Yeni nesil iPhone hakkında spekülasyonlar sona ermiyor. Çinli bir teknoloji sitesi ilgi çekici bir iddia ileri sürdü.

 iOS cihazlarla ilgili hergün farklı bir konu gündeme geliyor. Çinli C Technology sitesine göre Apple, 4.9 inç'lik iPhone'u test ediyor. Diğer belirtilenlere bakarsak iPhone 5C'nin de yenisi büyük ekrana sahip olacak. Bu ay başında Bloomberg, Apple'ın iki farklı yeni iPhone geliştirdiğini, bu telefonların 4.7 ve 5.5 inç'lik kavisli ekranla geleceğini ileri sürmüştü. Bu durum muhtemelen şirketin gelişim döngüsünde test edilen ekranlarından.

iPhone 6'nın büyük ekranla gelmesi dedikoduları yeni değil. The Wall Street Journal temmuz ve eylül aylarında Apple'ın büyük ekranlı iPhone testleri yaptığını söylemişti. NPD tarafından yayınlanan raporda da 4.7 ve 5.7 inç'lik iPhone'ların çıkacağı iddia edilmişti.

Bazı teknoloji uzmanları da değişen pazar koşulları ve beklenen 2K çözünürlükteki akıllı telefonlardan dolayı Apple'ın büyük ekranlı iPhone çıkarmasının zorunlu olduğunu belirtiyor.

Bu yazı ; Gürkan Çoban Tarafından yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları RSS 2.0 . ile takip edebilir, ve eğer istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

0 komentar for " İphone 6, 4.9 İnç'lik Ekranla Gelebilir "

Leave a reply

Puan Durumu

Web'de Yeni Dönem , Güncel Paylaşımlar.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı