-->
Gürkan Çoban 11 Ocak 2014 Cumartesi

Tozludere'deki hayatı, bir kez daha Yaman'ın paçasını bırakmaz. Eski arkadaşlarına yardım eli uzatır ama Yaman'ın geleceği tehlikeye girer. Selim, bütün çabalarına rağmen Ya
man'ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini çeker. Yaman'dan bir tercih yapmasını ister ama bu tercihin geri dönüşü olmayacaktır.
Medcezir son bölümde zaman geçtikçe aralarındaki uçurumun büyüdüğünü fark eden Mira, Yaman'la konuşmak için eline geçen ilk şansı değerlendirir. Fakat kalbi kırık olan Yaman kendisini adeta kapatmıştır. Mira, Yaman'ın kalbine ulaşamayınca çaresizce Ender'den yardım ister. Ender masum bir oyunla gençlerin buluşmalarını sağlar.
Bir yanda Tozludere, bir yanda yeni hayatı... Bir yanda geçmişi, bir yanda geleceği, bir yanda vicdan azapları bir yanda Mira.. Yaman kendini iki arada kalmış hissederken, Medcezir son bölümde eski ve yeni hayatındaki bütün açık hesapları kapatmak için büyük bir fırsat yakalar.

Bu yazı ; Gürkan Çoban Tarafından yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları RSS 2.0 . ile takip edebilir, ve eğer istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

0 komentar for " Medcezir 17. Bölüm Tek Parça "

Leave a reply

Puan Durumu

Web'de Yeni Dönem , Güncel Paylaşımlar.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı