-->
Gürkan Çoban 12 Ocak 2014 Pazar

Ahmet Kavalcı ve Önder Özen takımın Portekizli yıldızlarıyla Antalya'da bir zirve gerçekleştirdi. Görüşmede Beşiktaş'ta kalmak istediklerini söyleyen ikili ile yönetim, yeniden pazarlık masasına oturmaya karar verdi.

Beşiktaş-Fernandes&Almeida yeniden masada

Kartal’da sezon sonu bitecek olan sözleşmelerini henüz yenilemeyen Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ile Siyah-Beyazlı yönetim yeniden masaya oturuyor. Antalya’da Portekizli yıldızlarla görüşme yapan futbol takımından sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen, ilk ağızdan oyuncuların takımda kalmak isteğini aldı. Dörtlü zirvede yıldız ikilinin Siyah-Beyazlı forma altında oynamaya devam etmek istediklerinin çıkması üzerine de yönetim kanadı harekete geçti. Futbolcularla en kısa sürede masaya oturmaya karar veren Beşiktaş uzlaşma sağlayıp imzaların atılması için uğraşacak.

İmza parasına takılmıştı

Kartal, en son teklifinde Fernandes’e yıllık 2.5 milyon Euro garanti para ve maç başı 25 bin Euro önermişti. Almeida’ya ise yıllık 2.5 milyon garanti, maç başı da 20 bin Euro teklif edilmişti. Teklifi kabul eden ikiliden, Fernandes 2 milyon, Almeida ise 1 milyon 750 bin imza parası talep ettikleri için görüşmeler tıkanmıştı.

Kaynak : Fanatik

Bu yazı ; Gürkan Çoban Tarafından yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları RSS 2.0 . ile takip edebilir, ve eğer istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

0 komentar for " Fernandes&Almeida yeniden masada "

Leave a reply

Puan Durumu

Web'de Yeni Dönem , Güncel Paylaşımlar.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı