-->
Gürkan Çoban 12 Ocak 2014 Pazar

Antalya Cup 3.'lük maçında Ajax ile karşılaşan Trabzonspor, Emre Güral'la öne geçti. Van der Hoorn'un golüyle maç 1-1 bitti. Seri penaltı atışlarında gülen taraf, 4-3'lük skorla Fırtına oldu.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/01/11/fft104mm2727544.jpg

Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Trabzonspor, burada katıldığı turnuvada ilk maçında Celtic’e 3-1 mağlup olmuştu. Bordo-Mavililer, Antalya Cup’ta 3.’lük maçında Galatasaray’a yenilen Ajax ile karşı karşıya geldi. 7. dakikada savunmanın hatasını iyi değerlendiren Emre Güral, topu ağlara yolladı: 1-0. Mustafa Akçay, golden sonra defansif bir oyunu tercih etti. Ajax, beraberlik için bastırdı. De Jong, Serrero ve Fisher’le şans bulan Hollanda temsilcisi, Onur Kıvrak’ı geçemedi. Ajax, ikinci yarıya tüm takımı değiştirerek başladı, önemli fırsatlar yakaladı. Özellikle Bamba’nın yaptığı hatalar nedeniyle Trabzonspor kalesinde büyük tehlikeler yaşadı. Özellikle Bamba’nın peş peşe yaptığı hatalar saç baş yoldurttu. Van der Hoorn 87. dakikada kafayla eşitliği sağladı: 1-1. Maç berabere sonuçlanınca seri penaltı atışlarına geçildi. Trabzonspor’da Colman, Zeki, Adrian ve Kadir ağları sarsarak 4’te 4 yaptı. Ajax 5’te 3’te kalınca Fırtına, turnuvayı 3. tamamladı.

Kaynak : Fanatik

Bu yazı ; Gürkan Çoban Tarafından yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları RSS 2.0 . ile takip edebilir, ve eğer istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

0 komentar for " Trabzon penaltılarla güldü:5-4 "

Leave a reply

Puan Durumu

Web'de Yeni Dönem , Güncel Paylaşımlar.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı