-->
Gürkan Çoban 12 Ocak 2014 Pazar

Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta Ajax'a karşı başarılı bir performans ortaya koyan İzet Hajrovic'i, karşılaşma sonrasında Mancini'nin özel olarak tebrik ettiği ve tam not verdiği öğrenildi. Bosnalı futbolcu için özel çalışma programı hazırlanıyor

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/01/11/fft104mm2727086.jpg

Cim Bom’da İzet Hajrovic sevinci... İsviçre’nin Grasshoppers takımından 3.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Bosna Hersekli futbolcu, çıktığı ilk maçta Ajax’a karşı gösterdiği performansla beğeni topladı. 22 yaşındaki oyuncu, ikinci yarıda sahneye çıkarken, attığı çalımlar ve uzaktan şutlarıyla etkili oldu. Hajrovic’in bu performansı, karşılaşmanın ardından teknik direktör Roberto Mancini tarafından özel olarak tebrik edildi. İtalyan hocanın, genç oyuncuya tam not verdiği öğrenildi. Takım arkadaşlarının da Hajrovic’i tebrik ettikleri gelen haberler arasında. Ancak oyuncunun fiziksel olarak Galatasaray seviyesinin altında olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Mancini şimdiden bu handikap için önlem almış durumda.

Fiziği üzerinde duruluyor

Yardımcılarıyla birlikte konuyu masaya yatıran Mancini, İzet Hajrovic için özel olarak bir çalışma programı hazırlattı. Bu doğrultuda genç yeteneğin kısa sürede takım arkadaşlarıyla aynı seviyeye ulaşması bekleniyor. Bu arada Hajrovic’in lisansının çıkarılması için yabancı kontenjanında yer açma çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yıldız futbolcu ise Türk vatandaşlığı alabilmek adına elinden geleni yapacağını açıklamıştı.

Kaynak : Fanatik

Bu yazı ; Gürkan Çoban Tarafından yazılmış olup, kategorisine eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları RSS 2.0 . ile takip edebilir, ve eğer istersende bu yazıya 1 yorumda sen yapabilirsin!

0 komentar for " Mancini'den Hajrovic'e tam not "

Leave a reply

Puan Durumu

Web'de Yeni Dönem , Güncel Paylaşımlar.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı